НОВОСТИ ОД РЕГИОНОТ

Бројот на позитивни лица на коронавирус во Кочани се искачи на 7

Бројот на позитивни лица на коронавирус во Кочани се искачи на 7

04 Април 2020

Првиот пациент позитивен на коронавирус во Кочани но и во целиот источен регион, вклучувајќи ги и Виница, Берово, Делчево,Пехчево и Македонска Каменица е регистриран пред 3 дена на 1-ви април. Нашите...

НАЈНОВО ОД СПОРТ

НАЈНОВО ОД ЕКОНОМИЈА

ССНМ и ЗНМ: Отпуштање новинари не смее да биде прва мерка за справување со кризата

ССНМ и ЗНМ: Отпуштање новинари не смее да биде прва мерка за справување со кризата

02 Април 2020

Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници (ССНМ) и Здружението на новинари на

НАСТАНИ КОИ НЕ СМЕЕТЕ ДА ГИ ПРОПУШТИТЕ!

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.