ЗАНИМЛИВОСТИ

Пред десетина дена во општината Чешиново – Облешево пристигнаа првите штркови.
Вонредна состојба во Македонија. Еден месец...
Оние кои постојано сакаат да си ги откриваат и испитуваат сопствените граници на размислување ќе го обожаваат
Нова понуда на бесплатни украсни коверти за сите кои подаруваат инстант лозови за различни поводи
Пензионер од Каварадци, со среќните броевите на сопругата, на семејството му донесе близу 500 000 евра.
Од 01.11.2018 година Државна лотарија на Македонија го пласираше инстант лозот БИДИ ВИП - ВОЗИ ЏИП во соработка со Аutomobile SK, а вчера (09.05.2019) додели уште еден автомобил JEEP COMPASS, кој е една од 10-те главни добивки во овој инстант…
Среќната ѕвезда во Кавадарци ја донесе најголемата лото премија во историјата на Државна лотарија, вредна
Џокер еден, ама вреден, на редовна учесничка во играта на среќа Лото и донесе добивка од 4.351.944 денари
Новата Лото игра со второ изненадување во второто извлекување
Добитничка од Скопје уплатила на првиот ден од почетокот на приредување на играта Лото 7 во среќното место во Рамстор Мол

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.