ИМПРЕСУМ

Главен и одговорен уредник: Илија Стефановски

Редакција: Илија Стефановски, Илчо Лазаровски, Николина Атанасова

Технички реализатор на програма: Дарко Михајлов

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.