Петровденски конаци - Вечерва Влатко Стефановски и 5 + бенд

12 Јул 2019
477 пати

Вечерва во 20 часот во трговскиот центар во Кочани најмладите ќе имаат можност да се забавуваат со 5+ Фамилија.

Веднаш по нив следува настап на Влатко Стефановски Трио.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.