Библитека „Искра“ – По повод празниците литературно читање

14 Фев 2020
199 пати

Во ЈОУ Библиотека ИСКРА денска ќе се одржи литературно читање по повод веркиот празникот

Св. Трифун...

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.