Во „Искра“ вечерва - Промоција на „Мисли без крлушки“

26 Фев 2020
171 пати

Во Библиотеката Искра во Кочани вечерва ќе се одржи промоција на книгата со афоризми,

насловена „Мисли без крлушки“, чиј автор е Атанас Крлевски...

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.