Остатоци од коли на „Марко Цепенков“

18 Јул 2019
477 пати

На улицата „Марко Цепенков“ во Белското маало во Кочани има хаварисани возила и остатоци од возила,

јавуваат жители на таа населба. Истовремено тие испратија форографии за да ја илустрираат состојбата. На потег се надлежните ...

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.