Денеска – Две јавни презентации

01 Ное 2019
139 пати

1 ноември 2019 г., петок, 12 ч., Сала на Советот на Општина Кочани - Јавна презентација по Деталниот

урбанистички план за Градска четврт 5, Општина Kочани, плански период 2018 - 2023 г.
1 ноември 2019 г., петок, 14 ч., Сала на Советот на Општина Кочани - Повторна јавна презентација по Деталниот урбанистички план за Градска четврт 16, Општина Kочани, плански период 2017 - 2022 г.
Општина Кочани

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.