Ин меморијам – Почина колегата Васко Чукарков

09 Дек 2019
704 пати

Радио Кочани со жалење информира дека вчера, во 46 – та година од животот, ненајдејно почина нашиот колега

и сопственик на Радио Галакси од Кавадарци, Васко Чукарков. Тој беше и претседател на Асоцијацијата на локални радија, АЛРА, чија конститутивна седница на Управниот одбор се одржа во Хотелот АМОР во Кочани.
Погребот ќе се изврши денеска во Кавадарци, во 14 часот.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.