ФЛОРИС – Дваесет години нераскинливо партнерство

17 Дек 2019
721 пати

Дваесет година доверба. Дваесет години нераскинливо партнерство со Вас

Ви благодариме
Бидете и понатаму дел од нас
Ваш ФЛОРИС

Оценете ја оваа вест
(2 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.