Утре на 19 јануари, на мостот кај Градскиот парк, во Кочанска река ќе се изврши потопување

Почитувани дами, прославете го единствениот ден кој целосно е посветен на Вас.

На сите православни верници им го честитам Божиќ, големиот христијански празник посветен

Втората принова во семејството Стојанови е првото новороденче во Кочани. Мајката Ангела

По традиција, во пресрет на големиот христијански празник Божиќ, компанијата ИНТ од

Дочекајте ја Новата година со ТА Либеро Травел на добро познати места со најголемите балкански изведувачи во

Страница 1 од 22

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.