Пицерија ПЈАЦА има потреба од двајца келнери со работно искуство и пица мајстор со или без работно искуство.

ЕКСКЛУЗИВ конзервна индустрија од Кочани има потреба од дваесет (20) работници на прехранбена

На делницата од регионалниот пат Пониква – Кочани, којашто минатата година доби нов асфалтен слој, во

Прво приватно комунaлно претпријатие за отпад од пакување. ЕКО ПРОЕКТ КО - вистински избор за вашата

Амфенол Технолоџи Македонија ДООЕЛ има потреба од 15 нови оператори за нов проект во Остров, Чешка.

АГРОМА има потреба од работници во оранжерии. Пријава и информации на телефон 078 257 696. Лице за

АЛЕКСАНДАР 98 има потреба од општи работници. Дневницата знесува 800 денари. Информации на телефон

КАМ е единствен синџир на маркети во Македонија, кој ги применува основните принципи на хард

Авто Атом Доо Кочани има потреба од вработување на возачи со Д категорија. За таа цел овозможува

Страница 1 од 17

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.