Започна уште еден крупен капитален проект во општина Виница, поврзување на жителите на село Лески со чиста, исправна и питка вода за пиење на виничкиот водовод,

Кочани е град во кој цената на водата заедно со нејзините пропратни трошоци е една од највисоките во

Општина Виница распиша тендер за промена на водоводната мрежа на улиците: Плачковички одред,

Поради дефект на главниот цевковод од Грдовски Орман до Фабриката за вода, денеска е можен прекин

Општина Виница преку проектот Набавка на опрема за собирање и транспорт на отпад во источен и

Слушател на Радио Кочани од населбата Оризари, кој бара да остане анонимен, вели дека во местото

Согласно Одлуката за ослободување од плаќање на комунална такса: фирмарина и користење јавна површина

Ве известуваме дека заради ажурирање на базата на податоци на КЈП Водовод Кочани во рамките на

Се известуваат корисниците правни лица дека заради ажурирање на базата на податоци на КЈП Водовод

Сe известуваат и замолуват корисниците на комуналните услуги да заштитата на водомерот која била

Страница 1 од 2