Буквално се за вашиот дом. Најголем асортиман на производи за хигиена во градот, по

Најголем асортиман на производи за хигиена во градот по дисконтни цени

Се купува нива поголема од 2 декари во непосредна близина на оранжериите или по должината

Нема повеќе размислување и трошење енергија како да ја исушите вашата облека во зимски

Неверојатни Black Friday попусти од 20% до 50% на целиот асортиман во Sport Reality

МЛАДОСТ, пекарска фирма со 30 – ет годишна традиција и искуство

Неверојатен шопинг на јакни, патики, чизми и се потребно за оваа зима во Спорт Ријалити до 27 - ми ноември

Страница 1 од 12

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.