Погребалното претпријатие КАСИРЕЦ 2018 ја намали комплет цената за вршење на услугите : во населените

Нова понуда на бесплатни украсни коверти за сите кои подаруваат инстант лозови за различни поводи

Локалните полицајци, особено оние што се задолжени за регулирање на сообраќајот, предпразнично се со

Советот на Општина Кочани утре ќе одлучува по предлогот за измена на Планот за јавни набавки, во кој, меѓу другото влегува и јавната набавка за изградба

Според кочанскиот градоначалник, Николчо Илијев, градот во принцип нема проблем со сообраќајното

Од 28 декември 2017 г. стапи на сила измената во сообраќајниот режим на „Кеј на Револуцијата“ и

Новини во Мултиграф, за помалку од 7 000 денари добивате безжичен паркинг систем

Поради одржувањето на традиционалниот Кочански панаѓур, од 21 до 25 октомври Полициската станица – Кочани воведе

Општина Кочани објави оглас на Електронскиот систем за јавни набавки за доделување

Страница 1 од 3

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.