Денеска, 20 јануари 2020 година, министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство

Во наредната година во Кочани ќе се градат 30 улици во градот и во населените места,

Денеска, вторник, 17 декември 2019 г. со почеток од 12 ч. во ресторанот Амор во Кочани ќе се

Во рамките на предновогодишните активности, градоначалникот на Општина Кочани

Со цел да се идентификуваат инфраструктурните потреби на населението, в четврток, на 5 декември 2019

Денеска, 29.11.2019 г., во 10:30 ч. министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Трајан

Во организација на Националната федерација на фармери на Македонија, в петок на 29 ноември 2019, со

Со цел да се идентификуваат инфраструктурните потреби на населението, в среда, на 27 ноември 2019 година,

Новоформираниот Општински совет за социјална заштита одржа работен состанок на чиј дневен ред се најде подготовката на Планот за социјална заштита за 2020 година.

Претседателот на Република Северна Македонија, Стево Пендаровски, во рамки на проектот

Страница 1 од 8

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.