Започнуваат Илинденските спортски игри

06 Јул 2019
268 пати

Во Општина Чешиново-Облешево , во с.Чешиново традиционално веќе 47. година по ред ќе се одржат

Илинденските спортски игри – Чешиново 2019. Манифестацијата започнува од 07.07.2019 год., а ќе завршi со финалниот натпревар на 02.08.2019год.
Отварањето на ИСИ 2019 ќе се одржи во недела 07.07.2019год со почеток од 17:30часот.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.