Петровденски турнир во мал фудбал – Во финалето „Деликатес“ и „Клариса“

11 Јул 2019
209 пати

Екипата на „Деликатес“ е вториот финалист на „Петровденскиот турнир во мал фудбал“. Финалниот натпревар е со екипата на

„Клариса“ е в четврток, 11 јули 2019 г., во 21 ч.
Претходно, од 20 ч., „Фабијан“ и „Балкан лукс“ ќе се борат за третото место.
На крајот на „Петровденскиот турнир во мал фудбал“ ќе бидат доделени наградите за најуспешните екипи и поединци

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.