Клубот “Лидер“ освои 3 балкански награди

20 Ное 2019
120 пати

Златото за Јани Постолов, две сребра за Јане Постолов и Ненад Синадинов, балкански успех за врвните

членови на виничкиот клуб “Лидер“. Во силна конкуренција од 14 земји учеснички, виничани со тренерот Дарко Гоцевски покажаа дека се и национални лидери во боречки вештини во нивната конкуренција.
Балканскиоткуп се оддржа викендов во градот Ниш во Република Србија.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.