На 22 септември – Без струја гимназијата, спортската сала и ул. Иво Лола Рибар

21 Сеп 2021
853 пати

На 22 септември, среда, СОУ Љупчо Сантов и спортската сала во Кочани, како и куќите што се наоѓаат на

улицата „Иво Лола Рибар“ ќе бидат без напојување со елктрична енергија во периодот од 13 до 16 часот, најавува ЕЛЕКТРОДИСТРИБУЦИЈА.
Преќинот ќе биде поради реконструкција и модeрнизирање на дистрибутивната мрежа.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)