Манифестација на фолксваген возила со воздушно ладење по шести пат на Пониква

03 Јул 2022
776 пати

Викендов на Пониква се одржа манифестација на фолксваген возила на воздушно ладње. Сопственици на триесетина вакви

атрактивни возила стари и по повеќе од педесетина години од Словенија, Црна Гора, Србија и Македонија два дена кампуваа на рекреативниот центар кај Кочани и разменуваа искуства.

w1.jpg

Во саботата ги покажаа своите возила на паркингот кај Трговскиот центар. Организатор на оваа манифестација, шеста по ред што се одржа во Кочани, беше Аир кулед клубот на Александар Јовановски.

w3.jpg

w4.jpg

w5.jpg

w6.jpg

Видео изјава на Јовановски можете да погледнете на следниот линк: https://fb.watch/e1bBkWxQom/

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)