Почитувани членови, симпатизари и подржувачи, почитувани, партиски членови на ИО и набљудувачи, немам

Од политичка партија од Кочани во Полициската станица Кочани било пријавено дека три лица вршат агитација врз гласачи на избирачките места бр.844 и бр.845 во Кочани.

Според 24 Инфо и други еектронски медиуми, во Основното јавно обвинитлство Кочани се преземаат дејствија за расчистување на вкупно шест настани пријавени до

Од отварањето на гласачките места до сега е регистрирано едно нарушување на јавниот ред и мир, соопшти на прес конференција портпаролот на МВР Тони Ангеловски.

Денеска почнува гласањето, кое за прв пат поради коронавирусот ќе трае три дена под посебно

Игор Јанушев, Генерален секретар на ВМРО-ДППМНЕ и носител на изборната единица 3 денеска оствари посета во општина Зрновци каде на средба со граѓаните,

- Гледаат кој работи со план, кој е домаќин човек, а кој има план само да го заштити криминалот и да нема судски разрешници.

Одговор од градоначалникот на Општина Кочани Николчо Илијев на прес-конференциите на кандидатот за пратеник

Откако во Истокот веќе се гради и се инвестира, нашата следна и најважна цел е да ги вратиме младите,

Реакција на црната кампања на СДС со лични дискредитации упатени кон секого кој и се спротиставува

Страница 1 од 2