Почитувани сограѓани, ценети медиуми! Мораме да бидеме во тек со сите случувања и затоа ви ги

Во саботата вечерта, во 19:00 часот, во салата на Совет на Општина Кочани се одржа отворена седница на ОК на ВМРО – ДПМНЕ од Кочани. Припадниците на најголемата опозициона

На вчерашната граѓанска трибина во ЦК „Бели мугри“ во Кочани говореа потпретседателите на СДСМ Дамјан

Одговор на прес-конференцијата на ОК на ВМРО ДПМНЕ – Кочани, од 21.09.2019 година

По повод ,,Светскиот ден на чистењето,21 септември, излеговме со иницијатива и повик да излеземе сите надвор и да ги детектираме проблемите кои најмногу ни пречат во нашето

Бараме од ОО на СДСМ или од Директорот на КЈП да не бега од темата. Ние, како политичка партија баравме

Би сакале накратко да ве информираме за тековните активности кои се однесуваат на градежната офанзива

Во целост ви го пренесуваме текстот од вчера одржаната прес конференција на ОК на ВМРО – ДПМНЕ за Кочани...

И текстот добиен од ВМРО - ДПМНЕ од Кочани исто така по елктронски пат го објавуваме во целост без никаква

Без никаква интервенција текстот добиен од ОО на СДСМ од Кочани по електронски пат го објавуваме во целост...

Деновиве сме сведоци на невиден терор што го врши ДПМНЕ во Кочани.

Страница 1 од 9

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.