КАМ е единствен синџир на маркети во Македонија, кој ги применува основните принципи на хард

Се бара лице (жена) за чување и негување на стара и болна жена. Информации на телефон

Печатница ЕВРОПА 92 има потреба од работници за работа на офсет печатарски машини, со или без

Пицерија ПЈАЦА има потреба од двајца келнери со работно искуство и пица мајстор со или без работно искуство.

ЕКСКЛУЗИВ конзервна индустрија од Кочани има потреба од дваесет (20) работници на прехранбена

На делницата од регионалниот пат Пониква – Кочани, којашто минатата година доби нов асфалтен слој, во

Прво приватно комунaлно претпријатие за отпад од пакување. ЕКО ПРОЕКТ КО - вистински избор за вашата

Амфенол Технолоџи Македонија ДООЕЛ има потреба од 15 нови оператори за нов проект во Остров, Чешка.

АГРОМА има потреба од работници во оранжерии. Пријава и информации на телефон 078 257 696. Лице за

АЛЕКСАНДАР 98 има потреба од општи работници. Дневницата знесува 800 денари. Информации на телефон

Страница 1 од 18

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.