Асфалтирана е улицата Тоде Паунов во Долни Подлог. За асфалтирање се подготвува и улицата

Првото од 5-те детски игралишта со реквизити за најмладите и клупи е заврешено во Населба Градец.

На 20 (денеска) и 21 март 2020 г. (петок и сабота), во периодот од 9 до 15 ч., повторно ќе биде затворена

На 14, 15 и 16 март 2020 г. (сабота, недела и понеделник), во периодот од 9 до 15 ч. ќе биде затворена за

Во завршна фаза е вградувањето на бехатон плочките со кои се заменува оштетениот асфалтен слој на

Во тек се градежните активности на две улици во зоната Лесна индустрија во Кочани.

По донесувањето на Деталниот урбанистички план минатата година, урбанизацијата на

Општина Кочани ќе добие 980 илјади евра за изградба и рехабилитација на улиците

Избран е најповолен понудувач за асфалтирање уште на четири улици во Кочани.

Почна пробивањето на улици во месноста Прокарка, на влезот во Кочани. Механизацијата

Страница 1 од 15

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.