„Семејни приказни“, претстава во режија на Ангелчо Илиевски, со која, тој, треба да дипломира на Факултетот за драмски уметност во Скопје, на одсекот режија

Еден од најпознатите српски пејачи Жељко Јоксимовиќ, денеска одржа средба со новинарите на која ги откри деталите за претстојниот концерт кој ќе се одржи на 21 јуни на Национална Арена Филип Втори.

Организаторот од Србија вели дека ова не е прв голем концерт за нив, но ова ќе биде прв најголем во Македонија.

Страница 12 од 12

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.