Денеска возачите точат поевин бензин за половина денар. Дизелот во однос на цената следните седум

Еден од најпознатите брендови во чевларската индустрија ТЕНДЕНС отсега и во Кочани

Не се плашете да си купите се што посакувате!

Зимата е на прагот, дочекајте ја подготвени со Спорт Реалити!

Дојдете овој четврток, петок или сабота пред продавницата на Спорт Ријалити од 11 до 5 часот попладне и завртете

Четврток, петок и сабота на 17, 18 и 19 октомври голема промоција на производите на INGCO во ХУБОС СТЕЛА

Плинска станица Александрија LPG – користете го најмоќниот и најевтиниот плин во вашите автомобили. Сега

Вечерва од 18 часот до полноќ НАЈТ ШОПИНГ во РИВЕР СОФТ.

За прв пат во Кочани НАЈТ ШОПИНГ во новоотворениот салон на Ривер Софт.

Најдобриот леб за сечија трпеза, без додатоци и адитиви доаѓа од Фурна ТАСЕВИ – Кочани.

Страница 1 од 11

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.