Петок, 18 јуни, во 21 часот, во Клубот Делукс (на спратот во некогашана НАМА), љубителите на хип – хоп музиката од градот ќе можат да го проследат настапот на

Маси, столици од дрво, пластика и метал, гарден клупи, гарнитури со различни димензии, чадори за сонце, тенди, тросед лулашки, лежалки, огради за градина,

Според Ристо Манчев, претставник на Републичкиот совет за безбедност во сообраќајот на патиштата, факторот

Хотел ресторан „Але-Дар“, со децении ваша дестинација за специјално неповторливо доживување...

65192421_2379243785678299_5884738990958968832_o (1).jpg

 Прекрасен, елегантен амбиент, аранжиран со соодветен декор за вашите свечености 

74977640_2468468496755827_4525232913783980032_n.jpg

Незаборавни гастрономски уживања во докажаното мени, но и новите специјалитети кои секако морате да ги вкусите

71548116_2451398981796112_7317309084678488064_o.jpg

Одличен избор за дневна релаксација и вечерни уживања

112250021_2711244632478211_4855413576351155718_o.jpg

Резервации и информации на: 033/278-001 и 078.246-144

79693653_2523567031245973_3340769315384197120_o.jpg

71210205_2449564571979553_8266559701055963136_n.jpg

64311743_2371177816484896_4794190637807173632_n.jpg

101404868_2664598133809528_5566443637576826880_o.jpg

 

106134977_2686451694957505_569869939795098987_o.jpg

Ако си млад, или стар повели во хотел ресторан АЛЕ-ДАР....

Ансамблот за традиционална музика и игра Митко Алексов од Кочани ги снимаше двата видео записи

АВТО АТОМ ДОО КОЧАНИ ГИ ИЗВЕСТУВА СВОИТЕ ПАТНИЦИ ДЕКА ОД 04.07.2020 ГОДИНА ЗАПОЧНУВА

СРД „Шаран“ од Македонска Каменица објави дозволен спортски риболов во водите на Брана Калиманци,