Советот на Општина Кочани ја одржа 44. седница на која беше донесено Решение за запирање на објавувањето на Заклучокот од минатата седница (од 14 април) со кој Советот на Општина Кочани

Советот на Општина Кочани ја одржа 43 редовна седница, на која ги усвои завршните сметки

В понеделник, на 14 март во 10 часот, Советот на Општина Кочани ќе ја одржи 43 редовна седница. Според предложениот дневен ред,

Дневен ред: 1.Предлог-Одлука за утврдување на Нацрт-ДУП на градот Виница

На 4 декември, со почеток во 10 ч., Советот на Општина Кочани ќе ја одржи 39 редовна седница. Според предложениот дневен ред,

Членовите на Советот на редовната 38 седница го усвоија Извештајот за работењето на КЈП Водовод за деветте месеци

Дневен ред:  1. Извештај за работењето на КЈП Водовод - Кочани за периодот од 01.01. до

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.