Развој на квалитетни човечки и институционални капацитети; развој на туристичка

Секторот за управување со ИПАРД-фондовите при Министерството за земјоделство, шумарство

Секторот за управување со ИПАРД-фондовите при Министерството за земјоделство, шумарство

По иницијатива на градоначалникот на Општина Кочани Николчо Илијев, оризопроизводители

Денеска, 20 јануари 2020 година, министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство

Во наредната година во Кочани ќе се градат 30 улици во градот и во населените места,

Денеска, вторник, 17 декември 2019 г. со почеток од 12 ч. во ресторанот Амор во Кочани ќе се

Во рамките на предновогодишните активности, градоначалникот на Општина Кочани

Со цел да се идентификуваат инфраструктурните потреби на населението, в четврток, на 5 декември 2019

Страница 1 од 8

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.