ОГЛАСИ

Плинска станица Александрија LPG – користете го најмоќниот и најевтиниот плин во вашите автомобили Кај другите 44 денари, кај НАС по цена од 42.5 денари за литарНамалена емисија на штетни гасовиАлександрија LPG – за подобра заштита на животната срединаИнформации на…
Се продава комплет мебел за дневна соба користен нецела година. Мебелот е подеднакво погоден за момче и
Потребни квалификации:   ✔️ Средна стручна спрема; ✔️ Возачка дозвола со минимум С+Е категорија ✔️ Работно искуство во управување со ТМВ цистерна; ✔️ Да поседува АДР картичка; ✔️ Да поседува сертификат за професионална компетентност на возач; ✔️ Тахографска картичка;  …
Плинска станица Александрија LPG – користете го најмоќниот и најевтиниот плин во вашите автомобили
Во продавницата за обувки "Треф" - Кочани, од утре, 21ви декември, голем роденденски попуст до 50% на сите модели. Попустот ќе трае една недела, до 28ми декември. Побрзајте, меѓу првите одберете го вашиот посакуван модел. Локација - до Стопанска банка.…
Услуги кои ги нудиме: Физикална терапија е квалификувана интервенција која се фокусира првенствено, но не исклучиво, на ослободување на телото од болка, контрактури, спазми и згрчувања, или пак работи на подобрување на мускулниот тонус и јакнење на мускулатурата како и…
"Ексклузив" - Конзервна Индустрија Кочани има потреба од:  - Работник со работно искуство за магацинско работење и управување со вилушкар  - 3 Работника за работа на прехрамбена машина  Заинтересираните можат да се јават на телефонскиот број 071 / 329 - 727
Хотел ЦЕНТРОБИЗНИС - Виница , како и секогаш, организира незборавен дочек на Нова Година.
ТП АНАФИЛ (Тобако центар на триаголникот во Кочани) има потреба од еден работник за работење во смени.
Сабота 11 декември во дискотеката АКВА во Кочани двојна забава од 21 до 23 и 30  Хармони бенд  од 23:30 натаму бомбастичните Hurricane  Влезница во предпродажба 300 денари (ресторан аква,месмон маркети) , карта на влез 400 денари . Резервации на 074…