Во Мултиграф: Безжичен паркинг систем за возила

13 Сеп 2016
1176 пати

Новини во Мултиграф, за помалку од 7 000 денари добивате безжичен паркинг систем

за вашите возила...

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.