Ново во Гига Лукс

20 Ное 2017
1101 пати

Ново во ГИГА ЛУКС Кочани HP WI FI smart камери за деловни објекти и индивидуални живеалишта, по цена најповолна во градот. Надзорот преку интернет, достапен насекаде во светот, на компјутер и мобилен телефон. 078 278 - 008 ГИГА ЛУКС

 

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.