Казино “Сенатор“ - Кочани бара девојки за работа.

20 Ное 2017
1405 пати

Казино “Сенатор“ - Кочани бара девојки за работа. Плата редовна и солидна, поголема од нашиот просек. Работа занимлива и комфорна. Информации и пријава на 071 393 705 лице за контакт Мартин

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.