Намалени цените на комплет услугите на ПП КАСИРЕЦ 2018

03 Јун 2019
308 пати

Погребалното претпријатие КАСИРЕЦ 2018 ја намали комплет цената за вршење на услугите : во населените

места во кочанско на 7 000 денари, а на територијата на градското подрачје на 11 000 денари. КАСИРЕЦ 2018 според потребите врши и комплет ресторански услуги по повлни цени. Телефон : 075 950 930.....КАСИРЕЦ 2018

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.