Да играме и учиме заедно во Дневниот центар АЛИСА

20 Јун 2019
462 пати

Ослободете се од грижите ова лето. Препуштете ги вашите најмили од 2, 5 до 6 - годишна возраст, на вредниот

персонал во Дневниот едукативен центар АЛИСА секој работен ден од 8 до 16 часот.

Покрај спроведување на програмата за ран детски развој, за дечињата се обезбедени два оброка и ужинка, а еднаш неделно посета и престој во природа. 

АЛИСА бесплатна помош од дипломиран логопед за дечиња кои имаат таква птреба, а го посетуваат Центарот.

Информации и пријава на : 077 614 701

Да играме и учиме заедно - АЛИСА !

Оценете ја оваа вест
(1 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.