Дискотека АКВА - На 3 - ти август гостува...

30 Јул 2019
685 пати

Сабота, 3 - ти август, гостува големата балканска ѕвезда АДИЛ. Карти во предпродажба 250 денари, на билетара 350

денари. Обезбедете се на време. Бројот на картите е ограничен.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.