Градежни материјали и пелети во ...

22 Авг 2019
440 пати

Сите градежни материјали, ламинат, плочки и пелети по најповолни услови побарајте ги во ОРХИДЕА ДОНИ

или информирајте се на 078 241 972

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.