Со Либеро Травел за Нова година во Будва, Сараево...

30 Окт 2019
135 пати

Дочекајте ја Новата година со ТА Либеро Травел на добро познати места со најголемите балкански изведувачи во

Будва или Сараево или пак во Истанбул со две или три ноќевања по најповолни цени.
Информации и резервации на 072 272 800, 078 372 800 или пак во канцеларијата на ТА Либеро Травел, спроти Кам маркет во Кочани.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.