Casino VLT има потреба од проширување на својот тим...

21 Фев 2020
484 пати

Casino VLT има потреба од проширување на својот тим...за таа цел ни се потребни крупиерки  за работа информации на телефон: 

075-208-300
Оценете ја оваа вест
(2 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.