Изгубен е Ротфајлер, награда за оној што ќе го врати

11 Јун 2022
904 пати

Изгубено е шест месечно куче од расата РОТФАЈЛЕР во околината на населбата „Недопирливи“ и Спомен домот АСНОМ.

Информации на 076 700 007
За наоѓачот следува награда

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)