Од 1 јули Кочани – Дојран – Кочани

27 Јун 2022
2789 пати

Од 1 јули АВТО АТОМ Кочани ја воведува сезонската автобуска линија Кочани – Дојран – Кочани.

Подетални иннформации на 033 272 206

дд.jpg

Оценете ја оваа вест
(2 гласови)