Се продава веднаш вселива куќа на ул. „Бел камен“

30 Јун 2022
5535 пати

Се продава веднаш вселива куќа со корисна површина од 101 м2 место за живеење на кат, 72 м2 место за живеење на приземје,

15 м2 гаража, 69 м2 магацински простор и 260 м2 дворна површина. Куќата е лоцирана на улица „Бел Камен“ бр.109.
За повеќе информации побарајте: 070/272-249 или 075/260-854.
Цена по договор.

k7.jpg

k5.jpg

 

k3.jpg

k2.jpg

k1.jpg

 

Оценете ја оваа вест
(1 гласови)