ЕУРОТЕК Словенија - Најбрз пат до професионален возач и добра заработка…

30 Јун 2022
837 пати

Доколку сакаш да ја промениш работата и да станеш возач во меѓународниот транспорт, најголемата Словенска транспортна

фирма “Еуротек” нуди работа за возач во меѓународниот транспорт.
Проектот за вработување опфаќа издавање на работна документација и квалитетна обука за возач.
Најбрз пат до професионален возач и добра заработка. „Еуротек“ Словенија.
Подетални информации можете да добиете на презентацијата на фирмата „Еуротек“ која ќе се одржи во следните градови: Скопје, четврток, 14.јули, Хотел “Best Western” во 17 часот
Кочани, петок, 15.јули, Хотел “City IN” во 17 часот. Прилеп,сабота, 16 јули, Хотел „Atlas City Centar“ во10 часот, Кавадарци, сабота,16 јули, Хотел „Feni“ во 17 часот, Битола, недела 17 јули, Хотел „Treff“, во 17 часот и Охрид, понеделник,18 јули, Хотел „City Palace“, во 17 часот.

Сите информации можете да ги добиете и на Вибер на бројот: +386 51 360 195.
Сигурна работа и добра заработка – Еуротек Словенија

Оценете ја оваа вест
(1 гласови)