Не одете во Италија – Ресторан РОМА и кај нас

02 Јул 2022
1927 пати

Ново ! Ново ! Нова !

Уште еден модерен угостителски објект изникна на нашите простори

Ресторан РОМА – од десната страна на влезот во Чешиново

Врвни специјалитети и пијалоци по промотивни цени

Секој викенд естрадни ѕвезди

Повелете, резервирајте на 078 450 517

Ресторан РОМА - Чешиново

c1.jpg

c2.jpg

c3.jpg

 

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)