Највкусните вафли и мини палачинки во градот се во Фламинго ...

05 Јул 2022
1288 пати
Највкусните вафли и мини палачинки во градот се во Фламинго 
Работно време: 
Пон-пет:16:00-23:00; саб:16:00-00:00
Телефонски број: 033 27 27 76
Фламинго организира и прослави на родендени за вашите најмили
 
289589232_172364571864372_4768844920902407535_n.jpg
290212399_173402645093898_795417595763866955_n.jpg
274589742_147435797690583_7964848539969541168_n.jpg
269912646_134687445632085_4377507471484545429_n.jpg
250622749_122099423557554_2895062617367662431_n.jpg
252873042_123714993395997_6651627354511819331_n.jpg
261764172_128761869557976_3972083835752540775_n.jpg
Оценете ја оваа вест
(3 гласови)