Хотелот ШАГАЛ на продажба

06 Јул 2022
4961 пати

Се продава Хотел Шагал – Виница. Хотелот се протега на 1 хектар површина, располага со 5 000 м2 корисен простор, дваесет соби, три ресторански сали, базен и

Оценете ја оваа вест
(4 гласови)