ОГЛАСИ

Плинска станица Александрија LPG – користете го најмоќниот и најевтиниот плин во вашите автомобили Кај другите 53 денари, кај НАС по цена од 49  денари за литар Намалена емисија на штетни гасови Александрија LPG – за подобра заштита на животната…
МЕРИСТЕМ ТОБИ (Рудник Пантелеј) Кочани има потреба од двајца работници со работно искуство Еден багерист и Еден возач на Товарно моторно возило (дампер) Плата редовна - по договор Информации на: 071 335 910 Побрзајте – по принцип прв дојден, прв…
Оглас ''Тренд'' Кочани Бара продавачка. Телефон за контакт 070-213-112
Плинска станица Александрија LPG – користете го најмоќниот и најевтиниот плин во вашите автомобили Кај другите 51 денари, кај НАС по цена од 47  денари за литар Намалена емисија на штетни гасови Александрија LPG – за подобра заштита на животната…
Се продава целосно реновиран двособен стан од 54m2 на ПРВИ СПРАТ во Руенската зграда во Кочани, прв влез,
На ден 27 мај петок и 28 мај сабота во Веди метал Кочани ќе се одржи презентација на алатите од програмата на INGCO,    На самата презентација ќе има попуст од 20% на целиот асортиман.   Презентацијата ќе биде пред…
Контролор во производство,потребно образование ССС-машински техничар,работно време 07-15часот понеделник до петок, обезбеден топол оброк, плата по договор.
Амфенол Технолоџи Македонија има потреба од нови вработени на следните позиции: 1. Оператори за монтажа на кабли 2. Оператори за производство на антени 3. Техничари за квалитет 4. Магационери 5. Сетри и техничари за одржување Компанијата нуди одлични услови за работа,…
Се бара наместен стан или соба за издавање под кирија. Оние што издаваат можат
- пет оператори во производство со средна стручна спрема,  работно време 07-15часот, без работно искуство, почетна плата 18.000 денари.     Обезбеден топол оброк во работничка менза контакт телефон 072-210-683 или во просториите на компанијата