ОГЛАСИ

Највкусниот корнет сладолед ова лето побарајте го во Младост . - 1 Топка 30 денари - 2 Топки 50 денари - 3 Топки 70 денари  Во минатото сладоледот се послужувал само на трпезите на кралевите и благородниците. Во тоа време…
АВТО АТОМ ДОО КОЧАНИ ГИ ИЗВЕСТУВА СВОИТЕ ПАТНИЦИ ДЕКА ОД 01.06.2020 ГОДИНА (ПОНЕДЕЛНИК) ЗАПОЧНУВА СО ОДРЖУВАЊЕ НА ЛИНИЈАТА КОЧАНИ-ОХРИД-КОЧАНИ СО ПОАЃАЊЕ ОД КОЧАНИ ВО 06:30 ЧАСОТ, А ПРИСТИНУВАЊЕ ВО ОХРИД ВО 12:15 ЧАСОТ, КАКО И ВРАЌАЊЕ ОД ОХРИД ВО 13:30…
Се известуваат корисниците правни лица дека заради ажурирање на базата на податоци на КЈП Водовод
МЕРИСТЕМ ТОБИ (Рудник Пантелеј) Кочани има потреба од двајца работници со работно искуство
СЕ ИЗВЕСТУВААТ СИТЕ ПАТНИЦИ ДЕКА АВТО АТОМ ДОО КОЧАНИ ОД 26.05.2020 ГОДИНА(ВТОРНИК)
Запишете се во СОУ „Гошо Викентиев“ и стекнете се со знаење и квалификации за 21 век
Печатница ГЕНЕКС има потреба од тројца работници со ССС. Потребната обука и доквалификации за работа на печатарски машини ќе ја добиете од овластените стручни лица, во самата фирма. Плата солидна - по договор.Пријава и апликации во просториите на ГЕНЕКС или…
Сe известуваат и замолуват корисниците на комуналните услуги да заштитата на водомерот која била
Дозволете ни да бидеме вистинскиот извор за вашето возило. Грижата и безбедноиста доверете им ја на пријателите од доверба.Станица за технички преглед Авто плус – КочаниРегистрација на патнички возилаМеѓународни возачки дозволиХомологација, пробни таблициОдобрение за управување туѓо моторно возилоСите видови на…

Алекс станови...

07 Мај 2020
1526 пати
Исполнете го вашиот сон за нов дом