ОГЛАСИ

ИВА ТЕКС ги произведува најквалитетните душеци со мемори пена и латекс во сите димензии, за спални, кревети и детски креветчиња. Душеците на ИВА ТЕКС се изработени од материјали на најпознатите брендови ТЕНЦЕЛ и АЛОЕ ВЕРА со дводелни навлаки за лесно…
https://www.facebook.com/TP.LELEKOVI/posts/3134754836796094 Уникатни подароци за вашите свечености (свадби,матурски вечери,родендени и други прослави).  Печатење и гравирање на секаков вид репроматеријали и UV печатење За повеке информации контактирајте не на 076-531-385 и 070-532-620. Ласерско гравирање и печатење Лелекови локација спроти основното училиште Св…
Се продава градежно земјиште во селото Долни Подлог со вкупна површина од 1 800 квадратни метри.
За прв пат кај нас наргиле бар „Меркатор“ – Кочани Широк избор на аромати и миксови Продажба на вкусови и жарчиња Организираме роденденски и други романтични прослави Изнајмуваме егзотично наргиле со уникатна арома за домашна употреба Резервирајте и уживајте во…
АВТО АТОМ - Кочани започнува со одржување на ДИРЕКТНА линија на релација  КОЧАНИ- СКОПЈЕ   Поаѓање од Кочани во 06:00 часот и пристигнување во Скопје во 07:30 часот. Линијата оди до Клинички Центар,  враќањето е во 11:00 од Автобуска Станица Скопје. Линијата ќе биде…
Моментално имаме потреба од 4(четири) ново вработени лица за работно место   Сетер   Одговорности и задачи: Поправка и одржување на машините во производсво Инсталација на нови машини и опрема (доколку има потреба) Користење на техничка документација за опремата и…
Нашата работа се вреднува со највисоки оценки, како во Кочани, така и во општините Зрновци и Чешиново – Облешево. Ние во автошколата „Јана“ веруваме дека секој заслужува да стане врвен возач и секогаш да ужива во возењето, како и неговите…
Моментално имаме потреба од 1 (едно) ново вработено лице за работно место: Лабораториски техничар                                      Одговорности и задачи: Проверка на поддесувањата на машините преку мерењата и извештаите Одобрување на дневното сериско произодство само во случај на задоволување на бараните критериуми…
Моментално имаме потреба од ново вработени лица за работно место   Техничар за одржување Одговорности и задачи: Поправка и одржување на машините во производсво Инсталација на нови машини и опрема (доколку има потреба) Користење на техничка документација за опремата и…